VI TILBYDER EN RÆKKE FORSKELLIGE LØSNINGER DER OPFYLDER VORES KUNDERS BEHOV

Vores website løsninger er kreative, intuitive og funktionelle. Hvert enkelt projekt er skræddersyet til den enkelte kundes behov og krav. Vi tager udgangspunkt i kundens egne ønsker og kommer selv med rådgivning undervejs. Et godt udført projekt, betyder oftest at kunden vender tilbage. Et website leveret ud fra de 3 grundsten. Vores kunder er i gode hænder når der skal udvikles website løsninger hos os og vi giver ikke slip før en kunde er tilfreds.

Læs mere
Bliv kontaktet

Når jeres website skal tiltrække kunder, er SEO & Google Adwords et godt sted at starte. SEO hjælper jer på den lange bane og Google Adwords hjælper på den korte. Vi installere de nødvendige SEO-løsninger på dit website, og opretter alle nødvendige Adwords kampanger. Vi bruger en række værktøjer til at løse opgaven bedst muligt. Hjælp til Facebook og Facebook kampagner kan ligeledes tilbydes. Vi har over en årrække stiftet indgående bekendtskab med de sociale medier.

Sociale medier vi har erfaring med: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram.

Læs mere
Kontakt os i dag!

Som noget helt nyt hos siteLife, kan vi nu tilbyde indholdsstyring til vores kunder. Indholdsstyring indeholder alt fra skrivning af tekster (SEO optimerede), fremskaffelse af billider og video samt opsætning heraf. Det at skrive en tekst og tilføje denne til en given side, er ikke noget man “bare lige” gør mere. Ikke hvis SEO-reglerne skal overholdes og man skal gøre sig en forhåbning om at ramme side ét i søgeresultaterne. Såfremt tekster, billider og videoer ikke er søgeoptimerede, så kan man bliver alvorligt straffet af Google på den organiske del af søgeresultaterne.

Læs mere
Kontakt os i dag!

Standard på alle pakker.

5 GB Webhotel, Ubegrænsede emails, Ubegrænset trafik. Oprettelse af WordPress i nyeste danske version, Ét valgfrit Avada Tema inkl. eventuelle medfølgende plugins.

Pakkeløsninger for enhver situation.

KONTAKT OS I DAG

#1 Den lille pakke

Du får opsætning af temaet, samt 5 undersider med jeres egne tekster, billeder, videoer, samt andet indhold.

#2 mellempakken.

Du får opsætning af temaet, samt 15 undersider med jeres egne tekster, billeder, videoer, samt andet indhold. Desuden får i et SEO modul, samt 2 ekstra plugins efter eget behov

#3 Den store pakke.

Du får opsætning af temaet, samt 30 undersider med jeres egne tekster, billeder, videoer, samt andet indhold. Desuden får i et SEO modul, WooCommerce Webshop modul, samt 3 yderligere valfri moduler, afhængigt af jeres behov. .

Få en konsulent ud og se jeres løsning i sømmende

En konsulent der kan se på jeres nuværende samlede løsning kan være en fornuftig ting for enhver virksomhed. 2 set øje er som regel bedre end ét, og lidt sparing i forhold til de enkelte elementer kan være en bonus.

Går i og døjer med en SEO eller Adwords løsning? Så kan være konsulenter tage en gennemgang af jeres løsning. Vi kan gå alt igennem fra A-Z, så i opnår det bedst mulige udgangspunkt.

En gennemgang af jeres tekster, alt-tags på billeder og videoer mv. kan vores konsulenter ligeledes hjælpe med. Uanset om der er tale om SEO eller bare generel formulering overfor kunden.

Vi er her for at hjælpe jeres virksomhed med at lette på bedste vis!

Gennem kreative ideer, innovation & og ren og skær beslutsomhed

Lad os komme i gang!